خدمات ما به شما
مکان یابی پروژه
تعیین هزینه های سرمایه گذاری و نرخ برگشت سرمایه
تعیین هزینه های ثابت ماهانه وهزینه های متغیر
پیش بینی فروش وتعیین نقطه سربسر
پیش بینی سود
2- معماری
اختصاص مساحت لازم برای فضاهای لازم نسبت به نوع آشپزخانه
انتخاب مصالح مناسب
رعایت استانداردهای بهداشتی وقوانین دولتی
3- نگارش منو
نگارش منوها (اصلی،جایگزین،فصلی،اشتهاآور،سالاد ونوشیدنی)
گزینش و آموزش سرآشپز
تدوین و آموزش دستور غذاها و سس ها وچاشنی ها
پشتیبانی بازآموزی و بازدید و دوره ای عملکرد
4- نقشه چيدمان و تاسيسات
تهیه نقشه چیدمان تجهیزات ولوازم فوق متناسب با محدودیت های محل
تهیه نقشه جزییات اجرایی ساختمانی
تهیه نقشه های اجرایی آب و برق و گاز و فاضلاب و کانال های هوا
انتخاب تجهیزات ولوازم آماده سازی وآشپزی وپذیرایی