دفتر چه راهنمای کاربر

 

 

 

ویژگی ها:

اجزای خارجی دستگاه:

 

 

 

1

شیر بخار

2

صفحه نمایش جهت کنترل دما

3

شیر آب داغ

4

سوییچ جهت دم کردن

5

صفحه کنترل الکتریکی

6

چراغ المنت گرمایی

7

پایه قابل تنظیم

8

سوییچ اصلی

9

گروپ

10

فیلتر پورتا

11

خروجی آب داغ

12

عصایی بخار

13

سینی آب چکان قابل جابه جایی

14

فشار سنج جهت دم کردن

15

فشار سنج بخار

 

اختصاصات:

                                                                                                                                نکته1:

 

وسایل جانبی:

اسامی ابزار زیر به ترتیب از راست به چپ:

صفحه فیلتر

تمپر قهوه

قاشق مخصوص اندازه گیری

فیلتر برای 1 فنجان

فیلتر برای 2 فنجان

واشر توری فیلتر

فیلتر پورتا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

فهرست:

فهرست

نصب و راه اندازی دستگاه

نصب و راه اندازی الکتریکی

گزینه های اتصاب

نصب و راه اندازی هیدرولیک

دستگاه آماده برای اتصال به آب

دستگاه با مخزن آب

دستگاه مجهز به هر دو(شبکه اتصال به آب و مخزن آب)

پر کردن بویلر

اولین شروع به کار دستگاه

تنظیم فیلتر پورتا

فیکس کردن فیلتر پورتا در گروپ

دم کردن اسپرسو

گرم کردن مایعات

آب داغ برای دم کردن

جابه جایی سینی آب چکان

دستگاه قهوه ساز مجهز به آسیاب

قبل از شروع به کار آسیاب دستگاه

چگونگی به دست آمدن مقدار قهوه آسیاب شده

تنظیم میزان درجه  آسیاب قهوه

تمیز کردن دستگاه اسپرسو

تمیز کردن گروپ

تمیز کردن واشر و صفحه دوش مانند

تمیز کردن به وسیله دوش

فیلتر جهت کاستن مواد معدنی  و آهک آب

صفحه کنترل الکترونیکی

برنامه دادن به صفحه کنترل جهت مقدار

مثال برای برنامه دادن 1 قهوه کوچک

برنامه دادن برای آب داغ

هشدار و اخطار با کنترل الکترونیکی

کنترل دما در دستگاه قهوه ساز چند بویلری

حالت معمول

قظع هر ترموستات

اتصال به هر ترموستات

تنظیم دما گروپ

پیش فرض کارخانه/تنظیم مجدد پارامترها

هشدارهای ترموستات

ناهنجاری های احتمالی

خطاهایی که توسط تولید آهک ایجاد می شود

مشکلات ناشی از تنظیمات آسیاب

توصیه ها

اخطار ها

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                        نصب و راه اندازی دستگاه:

 

در ابتدا دستوالعمل نصب و راه اندازی دستگاه اسپرسو را با دقت بخوانید

نصب و راه اندازی دستگاه:

در هنگام نصب دستگاه در کابینت مخصوص خودش تا جایی که امکان دارد سعی کنید بطور افقی باشد،در این صورت قهوه در فنجان ها به طور یکسان از هر منفذ گروپ توزیع خواهد شد.

نصب و راه اندازی الکترونیکی:

سیم کشی دستگاه قهوه ساز باید توسط کارکنان مجرب با توجه به دستوالعمل زیر انجام شود:

- قبل از اتصال به دو شاخه اطمینان حاصل کنید که ولتاژ منبع برق اصلی با اطلاعات فنی دستگاه شما همخوانی داشته باشد.

- باید مجهز به ارت باشد.اطمینان حاصل کنید که سیستم ارت کارآمد می باشد و کاملا با قوانین ایمنی منطبق است.اتصال ارت دستگاه اجباری است.

- برق مصرفی دستگاه شما باید از یک سوییچ مناسب، ترمو مگنت که بر روی آن مشخصاتش معلوم است جهت  حفاظت از خط برق تان استفاده شود.

- قطع کننده مدار باید با توجه به مشخصات نصب و راه اندازی ،نصب شود.

- مقدار برقی که توسط دستگاه جذب می شود باید با  شاخص های سیستم و قطر کابل همخوانی داشته  باشد.

- از کابل و آداپتورهای اضافی استفاده نکنید.

تولید کننده  مسئول آسیب و صدمه وارده به افراد،حیوانات و دستگاه به جهت نصب و راه اندازی نادرست دستگاه قهوه ساز نمی باشد.

 

 

 

 

انواع اتصال:

برای آشنایی با دستگاه قهوه سازتان مشخصات برقی اش رابررسی کنید. با توجه جدول زیر می توانید دستگاه خود را بدین صورت وصل کنید:

                                                                        نصب و راه اندازی دستگاه:

نصب هیدرولیکی:

دستگاه آماده برای اتصال به آب

از شلنگ قابل انعطاف ارائه شده همراه دستگاه استفاده کنید، آن را به لوله رابط نری به سایز 3.8 اینچ متصل کنید.قرار دادن یک فیلتر کاهش دهنده مواد معدنی و آهک آب بین شیر ودستگاه اجباری است.

دستگاه با مخزن آب:

- درب بالای دستگاه قهوه را بردارید.

- مخزن آب را با آب بدون کلسیم پر کنید.از ریختن آب بر روی دستگاه خودداری کنید.شوک الکتریکی ممکن است ایجاد شود.

دستگاه مجهز به هر دو(شبکه اتصال به آب و مخزن آب):

این دستگاه قابلیت این را دارد که هم از مخزن داخلی آب استفاده کند هم از شبکه اب.وقتی آب به دستگاه رسید، دستگاه قهوه ساز آمادگی این را دارد که از آب شبکه استفاده کند همان طور که در قیبل توضیح داده شد.

برای استفاده دستگاه قهوه ساز از مخزن داخلی مراحل زیر الزامی است:

- حذف پوشش بالایی دستگاه.

- آب را از مخزن دستگاه خارج کنید،در زیر آن و در داخل دستگاه شما یک تاب فلزی می بینید، که آن را با یک نوار پلاستیکی بسته شده است.این نوار پلاستیکی را ببرید تا حرکت آزادانه شود.این مسئله برای شناسایی کردن دستگاه جهت خالی بودن مخزن الزامی می باشد.

- مخزن را از آب پر کنید و دستگاه را مجددا راه اندازی کنید.تیوب سیلیکونی در آن معلق می باشد.

- شیر گذری که در سمت راست دستگاه قرار دارد، را انتخاب کنید.(این قسمت بعدا توضیح داده خواهد شد.)

جای شیر گذر را که در سمت راست قرار دارد را تغییر دهید(اتصال به شبکه آب و یا مخزن آب).در تصاویر زیر جایگاه های مختلف شیر نمایش داده شده است.

پر کردن بویلر:

پر کردن بویلر:

در این نوع از دستگاه ها پر شدن بخار و آب بویلر به طور خودکار می باشد:دستگاه خودش اتوماتیک پر خواهد شد.آب اسپرسو مربوط به هر گروپ  به وسیله فعال کردن دم کردن اسپرسو توسط گروپ جریان می یابد.

اولین شروع به کار دستگاه:

- منبع خارجی آب دستگاه را باز کنید.

- اگر دستگاه دارای نشان دهنده سطح باشد،بویلر را بین سطوح ماکزیمم و مینیمم پر کنید.

- سوییچ اصلی برق را روشن کنید.

- دکمه دم کردن و یا هر انتخابی از صفحه کنترل مربوط به هر گروپ تا آب بطور مداوم از هر کرام از گروپ ها خارج شود.به این ترتیب مبدل های حرارتی به درستی پر خواهد شد.

- دکمه بخار را روشن کنید تا بخار بیرون بیاید.بدین ترتیب باقی مانده بخاری که در بویلر گیر افتاده است تخلیه می شود.

"چراغ قرمز به ما نشان می دهد که دستگاه به گرمای مطلوب  رسیده است و بعد خاموش می شود که این بدین معنا می باشد که دما اکنون مناسب کار است.

- تمامی مدل های آفیس مجهز به سیستم محافظ گرمایی می باشند ، در حالتی که در دستگاه میزان آب کم باشد دستگاه قهوه ساز بطور خودکار کارش را متوقف می کند و این عمل باعث می شود که دستگاه دچار آسیب نشود.

تنظیم فیلتر پورتا:

- واشر   فیلتر

- قرار دادن واشر فیلتر

- قرار دادن واشر فیلتر در فیلتر پورتا

 

فیکس کردن فیلتر پورتا در گروپ:

فیلتر پورتا در هر دو طرف دارای بال می باشد این ها باید با شکاف گروپ در یک ردیف قرار بگیرند سپس پورتا را به جهت عقربه های ساعت بچرخانید طوری که دسته فیلتر پورتا با دستگاه اسپرسو به صورت عمود قرار بگیرد.

  

 

محل درست  قرار گیری فیلتر پورتا در گروپ

دم کردن اسپرسو:

فیلتر پورتا را از سر گروپ جدا کنید.

- توری فیلتر درون فیلتر پورتا را از میزان مناسبی از قهوه پر کنید (این بستگی به اندازه توری فیلتر دارد.)برای نتیجه مطلوب از قهوه تازه پر کنید.

- قهوه را با تمپر قهوه فشرده کنید.

- فیلتر پورتا پر شده را در داخل گروپ قرار دهید و آن را فیکس کنید،اطمینان حاصل کنید که در جای مناسبش قرار دارد.1-2 فنجان را در زیر منفذ قرار دهید.

- اگر دستگاه شما الکترونیک است ، گزینه مناسب را بر روی صفحه کلید ها انتخاب کنید و یا دکمه دم کردن را روشن کنید (اگر مدل پالسر دارید.)

همیشه فیلتر پورتا را در داخل گروپ قرار دهید تا گرم باقی بماند این برای باقی ماندن در دمای بهینه و طعم بهتر قهوه الزامی می باشد.

شروع به کار دستگاه:

 

گرم کردن مایعات:

عصایی بخار را بالای سینی آب چکان قرار داده و کمی شیر آن را باز کنید ،تا آب باقی مانده غلیظ شده از شیر خارج شود.

شیر را ببندید.

عصایی بخار را در مایع جهت گرم کردنش بگذارید.

شیر را باز کنید  مایع شروع به گرم شدن می کند (با شیر باز،عصایی را از مایع خارج نکنید باعث سوختگی شدید می شود) بعد از پایان کار شیر را ببندید و ظرف حاوی مایع را خارج کنید.

آب داغ جهت دم کردن:

به منظور داشتن آب داغ

شیر آب را باز کنید.

وقتی آب به حجم دلخواه تان رسید شیر آب را ببندید.

جابه جایی سینی آب چکان:

جای گریل را از سینی آب چکان جدا کنید.

قسمت جلو سینی آب چکان را کمی بالا ببرید صفحه اسلاید مانند آن را به سمت جلو بکشید طوری که با صفحه فلزی متصل به قسمت جلو تماس نداشته باشد.

سینی آب چکان را بلند کنید و از دستگاه جدا کنید.

هیچ گاه نگذارید سینی آب چکان بیش از حد پر شود به یاد داشته باشید که بعد از هر دم کردن اسپرسو مقداری آب در سینی آب چکان جمع می شود.بطور متناوب سطح آب داخل سینی را بررسی کنید.

دستگاه قهوه ساز مجهز به آسیاب:

دستگاه قهوه ساز مجهز به آسیاب:

1

درب محفظه دانه قهوه

2

محفظه قهوه

3

گیت محفظه دانه قهوه

4

دیسک تنظیم درجه آسیاب قهوه

5

قلاب(ماشه) آسیاب

6

قیف قهوه آسیاب شده

7

نگه دارننده فیلتر پورتا

8

فعال کننده آسیاب

9

تمپر قهوه

10

خروجی قهوه آسیاب شده

 


قبل از شروع به آسیاب قهوه:

بررسی کنید که محفظه قهوه در جایگاه درست خود قرار گرفته باشد.(2)

درب محفظه قهوه را بردارید (1)،آن را با دانه های قهوه پر کنید و دوباره درب را ببندید(1).

گیت محفظه دانه قهوه را باز کنید (3)طوری که به دانه قهوه اجازه ورود به آسیاب داده شود(3).

 

چگونگی به دست آوردن مقدار قهوه آسیاب شده:

فیلتر پورتا را در جایگاه نگه داری فیلتر پورتا (7)،فقط در زیر خروجی قهوه آسیاب شده قرار دهید.

فیلتر پورتا را بر خلاف فعال کننده آسیاب فشار دهید(8)،.قهوه آسیاب شده از خروجی محل قهوه آسیاب شده بیرون می آید(10).زمانی که به حجم دلخواه تان رسید دکمه را رها کنید.

فیلتر پورتا را در زیر تمپر قهوه قرار دهید(9) آن را فشار دهید تا جایی که قهوه فشرده شود.

تنظیم مقدار آسیاب کردن قهوه:

شما می توانید میزان آسیاب قهوه را تنظیم کنید(دانه های ریز تر و یا درشت تر قهوه) همان طور که در زیر توضیح داده می شود:

اگر شما میزان ریزی از قهوه مد نظرتان می باشد:ماشه آسیاب کننده را نگه دارید(5)زمانی که چرخ آسیاب به سمت راست چرخید(4)،ماشه را رها کنید.

اگر شما میزان درشتی از قهوه مد نظرتان می باشد: :ماشه آسیاب کننده را نگه دارید(5)زمانی که چرخ آسیاب به سمت چپ چرخید(4)،ماشه را رها کنید.

اگر هنگام دم کردن اسپرسو به آرامی از لوله خروجی خارج شد نشان دهنده این است که قهوه بیش از حد ریز آسیاب شده است.

اسپرسو باید به آرامی،ریز و مداوم جریان داشته باشد.

 

تمیز کردن دستگاه اسپرسو:

تمیز کردن دستگاه اسپرسو:

به خاطر داشته باشید برای دستگاهی با بهترین کارایی و عملکرد،تمیز کردن آن را باید مد نظر داشته باشید.برای تمیز کردن دستگاه ،در ابتدا آن  را از منبع برق اصلی قطع کنید.تمام بدنه خارجی دستگاه با یک دستمال مرطوب باید تمیز شود.از محصولات سایشی و خورنده استفاده نکنید.

تمیز کردن گروپ:

فیلتر پورتا را از سر گروپ جدا و باز کنید.

صفحه فیلتر گرفته شده را بر روی توری فیلتر قرار دهید.

بسته کوچک حاوی ماده دترجنت را داخل فیلتر پورتا می کنیم.شما باید از دترجنت مخصوص و مناسبجهت تمیز کردن گروپ این دستگاه استفاده کنید.

فیلتر پورتا را در داخل سر گروپ فیکس کنید.

اگر شما دستگاه قهوه ساز پالسر(بدون صفحه کلید ) دارید دکمه دم کردن را به مدت 10 ثانیه فشار دهید،و بعد از 3 ثانیه رها کنید این عمل را حداقل 5 مرتبه انجام دهید.

اگر شما دستگاه قهوه ساز نوع کنترلی (دارای صفحه کلید) دارید،چرخه تمیز کردن خودکار را مطابق مراحل زیر انجام دهید:

دستگاه را خاموش کنید،سپس دکمه 2 قهوه را فشار دهید و دستگاه را روشن کنید.الان می توانید دکمه را رها کنید،تمیز کردن خودکار چرخه شستشو را بطور خودکار انجام می دهد.

 

مهم:زمانی که مراحل تمیز کردن تمام شد فیلتر پورتا را را جدا کرده و گروپ را در زیر اب بگیرید تا باقی مانده مواد اضافی شسته شود.برای نتیجه مطلوبمراحل تمیز کردن را بدون دترجنت یکبار دیگر تکرار کنید.

"در طول مراحل تمیز کردن خودکار فیلتر پورتا را دستکاری نکنید."

توصیه می شود که گروپ ها را روزانه به همراه صفحه فیلتر بدون دترجنت تمیز کنید.

توصیه می شود که گروپ ها راهفتگی  به همراه صفحه فیلتربا دترجنت تمیز کنید.

تمیز کردن واشر و صفحه دوش مانند:

زمانی که فیلتر پورتای پر شده با قهوه را در گروپ جهت دم کردن وصل کردید،پس ماند قهوه باقی مانده تجمع می یابد که اگر این مواد باقی مانده زیاد شود از اتصال درست فیلتر پورتا و گروپ جهت دم کردن جلوگیری می کند که حتی می تواند منجر به مسدود شدن راه تخلیه گردد.

راه حل برای تمیز کردن :

صفحه فیلتر گرفته شده را بدون دترجنت بر روی توری فیلترقرار دهید.

فیلتر پورتا را در گوپ قرار دهید بدون اینکه سعی کنید آن را ببندید.باید شل بسته شود.

اسپرسو مداوم را وصل کنید.

با یک حرکت باز و بسته کردن بدون اینکه آن را ببندید پورتا را در جایگاهش حرکت دهید.آب در اطراف فیلتر پورتا جریان می یابد .دقت کنید که آبی که جاری می شود بسیار داغ است و امکان دارد موجب سوختگی گردد.

تمیز کردن صفحه دوش مانند:

با یک پد تمیز کننده ،سطح داخلی و خارجی صفحه دوش مانند را تمیز کنید.

 

صفحه کنترل الکترونیکی:

 

تعویض فیلتر تصفیه آب:

اگر دستگاه با آب داخلی مخزن کار می کند،فیلتر تصفیه آب را در لوله داخلی خودش دارد.این فیلتر بعد از چند بار تصفیه آب احتیاج دارد که تعویض شود.

حجم آب تصفیه شده با توجه به سختی آن(درجه سختی برحسب فرانسوی)

80°

60°

40°

30°

20°

سختی آب

4.4 L

6.2 L

8 L

8.9L

10.6 L

حجم توصیه شده از آب تا تعویض

 

چگونه تعویض فیلتر تصفیه آب:

فیلتر تصفیه آب را از دستگاه قهوه ساز جدا کنید.

یک لوله پلاستیکی بهفیلتر تصفیه آب وصل کنید.(همان طور که در شکلزیر مشخص است.)

ظرف آب را با 2 لیتر آب پر کنید.

300 گرم نمک را با هم زدن در آب حل کنید.

فیلتر تصفیه آب را وارد ظرف حاوی آب کنید.

تخلیه ظرف حاوی آب با فیلتر تصفیه انجام می شود.

برای تخلیه آب از منبع:

لوله پلاستیکی را همان طور که در شکل مشخص می باشد در جایگاه خودش قرار دهید.

لوله عمل مکش را تا پر شدن تمامی آب انجام می دهد.

اجازه فرار هیچ آبی را ندهید با انگشتان خود راه خروجی لوله را بسته نگه دارید تا هیچ هوایی وارد نشود.لوله را همچنان بسته نگه دارید،لوله خروجی را پایین نگه دارید همان طور که در تصویر زیر مشخص می باشد  صبر کنید تا وخزن کاملا تخلیه گردد.

وقتی که ظرف حاوی آب خالی شد،مجددا آن را با آب بدون نمک پر کنید و این مرحله را به منظور تمیز کردن فیلتر تصفیه تکرار کنید تا باقی مانده نمک از بین برود.سپس فیلتر تصفیه آب را برای دستگاه نصب و راه اندازی مجدد کنید.

 

 

  صفحه کنترل الکترونیکی:

زمانی که صفحه کنترل الکترونیکی دارید(5 دکمه برای هر گروپ جهت دم کردن)،دستگاه کارآیی های اضافی زیر را داراست:

- کنترل حجم 4 اسپریو با مقادیر متفاوت برای هر گروپ جهت دم کردن

- کنترل زمان جهت مقدار آب داغ(به درخواست مشتری)

- پر کردن خودکار و کنترل سطح بویلر

- خاموش کردن خودکار برای زمانی که آب به اندازه کافی نیست.(به درخواست مشتری)

- نظارت به سیستم از طریق آلارم.

- تمیز کردن خودکار گروپ

صفحه کنترل با برنامه پیش فرض کارخانه با 4 مقدار استاندارد،این قابل برنامه ریزی مجدد توسط خود شما می باشد.اولین دکمه از این 4 دکمه (1 اسپرسو کوچک،1 اسپرسو بزرگ،2 اسپرسو کوچک ،2 اسپرسو بزرگ) به ترتیب می باشد.

دکمه تخلیه مداوم بسته به مقدار فشار دادن دکمه 3 عملکرد دارد:

کمتر از  ثانیه:آب داغ را برای تزیق فعال می کند.(در دستگاه های بدون شیر آب)

بین 1 تا 8 ثانیه:تخلیه مداوم اسپرسو برای توقف آن شما باید دکمه را مجددا فشار دهید.

بیشتر از 8 ثانیه:برنامه را به منو وارد کنید.در پاراگراف بعدی توضیح داده می شود.

دادن برنامه دوز به صفحه کنترل:

در اینجا برنامه حجم مقدار قهوه که بطور خودکار روی صفحه کلید انتخاب می شود به قرار زیر است:

- بیشتر از 8 ثانیه دکمه تخلیه مداوم را فشار دهید: تمام چراغ های روی صفحه کلید روشن می شود ولی چراغ تخلیه مداوم چشمک خواهد زد.

برای برنامه ریزی مجدد به مدت 5 ثانیه دکمه انتخاب قهوه را فشار دهید (1 اسپرسو کوچک ، 21 اسپرسو بزرگ ، 2 اسپرسو کوچک و 2 اسپرسو بزرگ).متوجه خواهید شد که به غیر از یک گزینه ایی که انتخاب کردید و دم کردن مداوم تمامی چراغ ها خاموش خواهد شد.

- گروپ شروع به دم کردن اسپرسو می کند.زمانی که  به حجم دلخواه اسپرسو رسید دوباره دکمه را فشار دهید این حجم در برنامه دستگاه ذخیره خواهد شد.

- این مراحل را برای برنامه ریزی مجدد تکرار کنید.هر زمان خواستید برنامه ایی به دستگاه بدهید چراغ مربوطه خاموش خواهد شد.

هر بار در برنامه دادن مجدد از قهوه آسیاب شده تازه استفاده کنید.

خیلی مهم:اگر برنامه ریزی دوز توسط صفحه کلید سمت چپ انجام شود،این دوز در هر صفحه کلید دیگر  ذخیره خواهد شد.به این معنا که:بطور مثال ما دوز 1 اسپرسو کوچک را  در صفحه کلید سمت چپ تغییر می دهیم بطور خودکار این دوز جدید در دیگر صفحه کلید ها ذخیره می شود.این اتفاق تنها با صفحه کلید سمت چپ می افتد این تغییر دوز اگر با طرف سمت باشد   ،بازنویسی اتفاق نمی افتد.

مثال برای برتامه دادن جهت 1 اسپرسو کوچک:

فیلتر پورتا را از دستگاه جدا کرده و آن را با قهوه تازه پر کنید.آن را با  سر گروپ جهت دم کردن  فیکس کنید یک فنجان در زیر لوله تخلیه قرار دهید.دکمه "*" را بر روی صفحه کلید به مدت 8 ثانیه فشار دهید و نگه دارید تا زمانی که تمامی چراغ های سبز بطور همزمان چشمک بزنند.سپس  دکمه 1 اسپرسو کوچک را بر روی صفحه کلید فشار دهید ، می بینید که تمامی چراغ های سبز روشن خاموش خواهند شد به غیر از انتخابی که شما کردید جهت دم کردن.دستگاه شروع به دم کردن اسپرسو می کند.وقتی به حجم دلخواه قهوه تان رسید دکمه اسپرسو کوچک را فشار دهید.چراغ انتخاب شما خاموش خواهد شد.این به این معنا می باشد که برنامه دهی شما برای آن گزینه با موفقیت انجام شد.شما می توانید برای هر مقدار دیگری برنامه مجدد بدهید و یا منتظر شوید تا دستگاه به حالت معمول خودش در آید و چراغ های صفحه کلید خاموش شود.

برنامه دادن برای تخلیه آب داغ:

برای دستگاه هایی که مجهز به شیر دستی برای آب داغ  نمی باشد این گزینه فعال می باشد.اینجا چگونگی تنظیمش توضیح داده شده است:

- بیشتر از 8 ثانیه کلید تخلیه مداوم اسپرسو را فشار دهید تا زمانی که تمامی چراغ ها روشن شود به جز دگمه تخلیه مداوم اسپرسو که چشمک می زند.

- اگر دکمه تخلیه مداوم را کمتر از 1 ثانیه فشار دهیدآب از راه خروجی عصایی آب داغ خارج می شود.

- اگر دوباره همان دکمه را فشار دهیدخروج آب متوقف می شود و دوز جدید ذخیره می گردد.

میزان متفاوت آب در هر صفحه کلید ذخیره می شود.

هشدار و اخطار:

- وقتی که زمان پر شدن بویلر بیش از حد برنامه ریزی شده (2 دقیقه)(کمبود آب) باشد تمامی چراغ ها صفحه کلید شروع به چشمک زدن خواهند کرد دستگاه متوقف خواهد شد.برای حل این مشکل  و قفل نشدن دستگاه دستگاه را یک بار از سوییچ اصلی خاموش و روشن کنید.

- اگر انتخاب از صفحه کلیدتان بعد از فشردن دکمه بیش از 5 ثانیه طول کشید و دستگاه پالسی جهت کار کردن جریان سنج نداد (ممکن است دانه قهوه بیش از حد ریز شده باشد  یا مشکلات مربوط به جریان سنج باشد)چراغ مربوط به دوز انتخاب شده شروع به چشمک زدن خواهد کرد .برای حل مشکل همان دکمه را مجددا فشار دهید.

- حداکثر زمان امنیتی:هر انتخاب حداکثر زمانش برای دم کردن 5 دقیقه می باشد.